Soorten Gehoorapparaten

30jul - door Frits Boulangé - 0 - Over

Gehoorapparaten zijn er in veel verschillende vormen, merken en types. Op deze website willen wij u graag laten zien wat de meest toegankelijke en gebruikte gehoorapparaten zijn. Uiteraard zijn er nog veel meer gehoorapparaten op de markt. Wij willen u graag zo snel mogelijk van advies voorzien en hebben besloten het aanbod gehoorapparaten niet te groot te maken. De kans bestaat dan namelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet en dat kan nooit de bedoeling zijn. Ook het aankopen van gehoorapparaten via het internet raden wij stellig af. De kans bestaat namelijk dat u door de vele typen en modellen teleurgesteld wordt over wat uw zorgverzekeraar gaat vergoeden. Ook zijn de geadverteerde prijzen op verschillende websites geen juiste weergave omdat er vaak nog extra kosten zoals aanpassen enz. bij komt.

Ons advies: Lees de informatie op deze website goed door en vraag altijd een zelfstandig audicien – te vinden via  www.hoorprofs.nl – om advies. De grote landelijke ketens hebben namelijk afspraken met slechts enkele gehoorapparaat leveranciers waardoor het advies van die audiciens gekleurd kan zijn door prijsafspraken.

Op gehoorapparaten.info behandelen wij uitsluitend in het oor, achter het oor, CIC en luidspreker in het oor gehoorapparaten omdat deze bij de meeste slechthorenden prima hun werk doen. Wij laten informatie over Cochleair implanten en Baha systemen over aan de specialisten op dat gebied. Voor meer informatie over deze gehoorapparaten verwijzen wij u graag door naar: Cochlear.com